Eat at Moe's
Eat at Moe's
+
scandinaviancollectors:

CHARLES & RAY EAMES, Lounge Chair Wood, 1946. Material plywood. / Blogspot
+
+
houseandhomme:

{Alfonso Bialetti’s drawings for the Moka Pot. So architectural and beautiful… a modern classic… reminds me, I need coffee! Happy Tuesday!}
+
eatsleepdraw:

Telephone sounds in different languages
Follow chapmangamo.tumblr.com for more international sounds!
+
feverto:

septentrionalem:

Doing some art homework.


holy shit this is amazing
+
oecodomic:

Arni J.M - Oranje
+
silentgiantla:

Federico Babina - ARCHIST
silentgiantla:

Federico Babina - ARCHIST
silentgiantla:

Federico Babina - ARCHIST
silentgiantla:

Federico Babina - ARCHIST
silentgiantla:

Federico Babina - ARCHIST
silentgiantla:

Federico Babina - ARCHIST
silentgiantla:

Federico Babina - ARCHIST
silentgiantla:

Federico Babina - ARCHIST
+
+
cjwho:

Kettukallio, Hirvensalmi, Finland by Playa Architects | via
The villa is the all-year-round base in Finland for a four-person family currently living abroad. The site between cliffs and a fairly steep lakeside beach was chosen during the family’s forest walks. The place overlooks a narrow strait and far out to an open expanse of the lake. In accordance with the site conditions, the building is relatively closed off towards the forest while opening up generously in the direction of the lake.
The house is split by an atrium yard and a covered terrace, on one side of which are small bedrooms and the other more generous living spaces. During the summer the floor layout allows for “complete circulation”. Instead of a separate shoreline sauna building, a sauna was built in connection with the house itself. A covered veranda for cooling off after the sauna separates the sauna from the rest of the building.
Photography: Tuomas Uusheimo
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Kettukallio, Hirvensalmi, Finland by Playa Architects | via
The villa is the all-year-round base in Finland for a four-person family currently living abroad. The site between cliffs and a fairly steep lakeside beach was chosen during the family’s forest walks. The place overlooks a narrow strait and far out to an open expanse of the lake. In accordance with the site conditions, the building is relatively closed off towards the forest while opening up generously in the direction of the lake.
The house is split by an atrium yard and a covered terrace, on one side of which are small bedrooms and the other more generous living spaces. During the summer the floor layout allows for “complete circulation”. Instead of a separate shoreline sauna building, a sauna was built in connection with the house itself. A covered veranda for cooling off after the sauna separates the sauna from the rest of the building.
Photography: Tuomas Uusheimo
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Kettukallio, Hirvensalmi, Finland by Playa Architects | via
The villa is the all-year-round base in Finland for a four-person family currently living abroad. The site between cliffs and a fairly steep lakeside beach was chosen during the family’s forest walks. The place overlooks a narrow strait and far out to an open expanse of the lake. In accordance with the site conditions, the building is relatively closed off towards the forest while opening up generously in the direction of the lake.
The house is split by an atrium yard and a covered terrace, on one side of which are small bedrooms and the other more generous living spaces. During the summer the floor layout allows for “complete circulation”. Instead of a separate shoreline sauna building, a sauna was built in connection with the house itself. A covered veranda for cooling off after the sauna separates the sauna from the rest of the building.
Photography: Tuomas Uusheimo
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Kettukallio, Hirvensalmi, Finland by Playa Architects | via
The villa is the all-year-round base in Finland for a four-person family currently living abroad. The site between cliffs and a fairly steep lakeside beach was chosen during the family’s forest walks. The place overlooks a narrow strait and far out to an open expanse of the lake. In accordance with the site conditions, the building is relatively closed off towards the forest while opening up generously in the direction of the lake.
The house is split by an atrium yard and a covered terrace, on one side of which are small bedrooms and the other more generous living spaces. During the summer the floor layout allows for “complete circulation”. Instead of a separate shoreline sauna building, a sauna was built in connection with the house itself. A covered veranda for cooling off after the sauna separates the sauna from the rest of the building.
Photography: Tuomas Uusheimo
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Kettukallio, Hirvensalmi, Finland by Playa Architects | via
The villa is the all-year-round base in Finland for a four-person family currently living abroad. The site between cliffs and a fairly steep lakeside beach was chosen during the family’s forest walks. The place overlooks a narrow strait and far out to an open expanse of the lake. In accordance with the site conditions, the building is relatively closed off towards the forest while opening up generously in the direction of the lake.
The house is split by an atrium yard and a covered terrace, on one side of which are small bedrooms and the other more generous living spaces. During the summer the floor layout allows for “complete circulation”. Instead of a separate shoreline sauna building, a sauna was built in connection with the house itself. A covered veranda for cooling off after the sauna separates the sauna from the rest of the building.
Photography: Tuomas Uusheimo
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Kettukallio, Hirvensalmi, Finland by Playa Architects | via
The villa is the all-year-round base in Finland for a four-person family currently living abroad. The site between cliffs and a fairly steep lakeside beach was chosen during the family’s forest walks. The place overlooks a narrow strait and far out to an open expanse of the lake. In accordance with the site conditions, the building is relatively closed off towards the forest while opening up generously in the direction of the lake.
The house is split by an atrium yard and a covered terrace, on one side of which are small bedrooms and the other more generous living spaces. During the summer the floor layout allows for “complete circulation”. Instead of a separate shoreline sauna building, a sauna was built in connection with the house itself. A covered veranda for cooling off after the sauna separates the sauna from the rest of the building.
Photography: Tuomas Uusheimo
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
+
lets-runaway-and-get-lost:

I follow back!